Uitnodiging

Vertrekpunt Julianakerk Sassenheim

Vertrekpunt Julianakerk Sassenheim

 

 

Wanneer er een tandemtocht van de STAG in het verschiet ligt, zal er hieronder ongeveer vier weken van te voren een uitnodiging geplaatst worden.

 

Beste tandemvrienden,

 

Wederom hadden de weergoden het beste met ons voor tijdens de tandemtocht van de STAG op 15 april jongstleden. De weersomslag kwam uiteindelijk op een moment dat de meeste deelnemers al weer lang en breed onderweg naar huis waren.
Er staat weer een nieuwe tandemtocht op het programma en wij nodigen jullie dan ook uit om je in te schrijven voor de:

 

STAG-rit: Zomer In Aantocht, welke gereden wordt op zaterdag 10 juni aanstaande.

 

Je kunt je inschrijven voor deelname via de knop ‘Contact’.
In de maanden juli en augustus zullen, behoudens de speciale langere, snellere rit op 15 juli, vanwege de vakanties door de STAG geen tandemtochten worden georganiseerd.
Als je voor de zomervakanties jezelf en een achterrijder nog een gezonde, sportieve dagbesteding wil bezorgen, geef je dan zo snel mogelijk op.

 

DE DATUMS VOOR DE TE HOUDEN TANDEMDAGTOCHTEN IN 2023 KUN JE VINDEN OP DE PAGINA: ‘Agenda’.

 

Bijzonder om te vermelden is alvast de tandemtocht welke gehouden zal worden op zaterdag 15 juli 2023:

Al langer bestond er de wens om voor de sportievere deelnemers onder ons een langere, snellere tandemtocht te organiseren. Dit wordt een tandemtocht met een beperkt aantal deelnemers en welke gereden zal worden met uitsluitend ‘sport-tandems’. Vindt je dat je hier ook bij zou moeten zijn, geef je dan op via de knop ‘Contact’. Het is een proef en de deelnemers hieraan zullen door de STAG uitgenodigd worden. Op een later moment zullen hierover verdere details worden bekendgemaakt.